Garanties en klachten

Bora Bags controleert voor verzending de door u bestelde artikelen grondig op volledigheid en eventuele gebreken of mankementen en verpakt en verzend uw bestelling met de grootste zorg. Als u uw bestelling heeft ontvangen dient u uw bestelling te controleren en constateert u na ontvangst van uw bestelling een gebrek of mankement:
  • Dan neemt u direct na ontvangst hooguit binnen 24 uur contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@borabags.nl met uw ordernummer en het liefst met foto's. Wij zullen uw klacht of garantieclaim dan verder afhandelen.
  • Kosten welke u moet maken om het artikel aan ons te retourneren zullen bij een gerechtigde garantieclaim voor onze rekening zijn.

De kleuren van de artikelen op de foto's die op uw scherm worden weergegeven kunnen enigszins afwijken van de werkelijkheid, hieraan kunt u geen garanties claimen, elk scherm geeft kleuren namelijk anders weer.

Het 'kaal' worden van koeienhuid op portemonnees of tassen valt niet onder garantie, dit is slijtage door gebruik en niet te voorkomen. Koeienhuid is een natuurlijk product en kan door gebruik in de loop van de tijd kale plekken gaan vertonen. Door wrijving is daar geen enkele koeienhuid tegen bestand. Koeienhuid met langere haren hebben daar het minste last van, kortharige (geschoren) vachten het meest. Houdt u daar rekening mee bij uw aankoop van een tas of portemonnee met koeienhuid. Bora Bags geeft geen enkele garantie op slijtage plekken.

Uitgesloten van garantie zijn ritsen, bevestigingsdelen en het loslaten / verliezen van opgenaaide kralen, bedels, plakstenen, studs en flosjes. Ook het verkleuren van het leer valt buiten de garantie.

Wanneer een door u gekocht artikel mankementen vertoont binnen de garantietermijn van 6 maanden, neem dan z.s.m. contact met ons op. Mankementen, welke niet ontstaan zijn door slijtage of schade van buitenaf worden deskundig gerepareerd. Kan het artikel niet meer gerepareerd worden, dan bieden we u, indien mogelijk, een gelijkwaardig artikel aan of u ontvangt, naar evenredigheid van tijdsduur, uw aankoopbedrag (factuurbedrag) deels terug.

De geboden garanties doet geen afbreuk aan eventuele rechten aangaande wettelijke garantie en (non) conformiteit waar de klant altijd een beroep op kan doen.

Heeft u nog verdere vragen?
Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op;
E-mail : info@borabags.nl